Op 16 juni 2015 vindt het jaarlijkse symposium plaats van Voeding en Diëtetiek op De Haagse Hogeschool. Dit jaar met het thema 'Welcome to the FOODTURE' Voeding en Diëtetiek van de toekomst.
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
- E-health
- Home cooking
- Veranderingen in de zorg
- Social media & apps
- Alternatieve voedingsbronnen
- Duurzaamheid & voedselverspilling
- Preventie
- Verpakkingsvrij
- Clean eating
- Nieuwe manier van produceren en conserveren
Deze onderwerpen zijn voortgekomen uit de enquête die eerder is afgenomen.
We hopen u te zien op 16 juni bij Welcome to the FOODTURE!
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
- E-health
- Home cooking
- Veranderingen in de zorg
- Social media & apps
- Alternatieve voedingsbronnen
- Duurzaamheid & voedselverspilling
- Preventie
- Verpakkingsvrij
- Clean eating
- Nieuwe manier van produceren en conserveren
Deze onderwerpen zijn voortgekomen uit de enquête die eerder is afgenomen.
We hopen u te zien op 16 juni bij Welcome to the FOODTURE!