FOODTURE

FOODTURE

Aanleiding en doelstelling


Aanleiding: 

Welcome to the FOODTURE: Voeding en Diëtetiek van de toekomst. Wat zal er in de toekomst veranderen in de voedingsbranche en hoe kan hier op ingespeeld worden? Dat zijn de vragen die ons bezig houden. Elk jaar zijn er verschillende trends op het gebied van voeding. De consument is tevens meer bewust en is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Ook op het gebied van diëtetiek zal er veel veranderen. Technologie speelt een groter wordende rol en hulp op afstand wordt ook steeds populairder bij de drukbezette mens.

Bovenstaande vragen zullen tijdens het symposium worden behandeld. De onderwerpen die aan bod zullen komen hebben een link met de verwachte veranderingen en voedingstrends. Dit zal verhelderend zijn voor zowel huidige professionals als toekomstige professionals.

Doelstellingen:

-   Een leerzaam en verhelderend symposium organiseren dat (toekomstige) professionals aan zal aanspreken.

-   Bijscholing en duidelijkheid scheppen over de verwachte veranderingen binnen Voeding en Diëtetiek.

-    Het behandelen van huidige en verwachte voedingstrends.